{"current_language":"nb", "default_language":"nb"} " defer >

Reviews

Based on 100 reviews
79%
(79)
19%
(19)
1%
(1)
1%
(1)
0%
(0)
N
Procida Ring Rosa
Nora Saleh
Ring

Meget fornøyd 🥰❤️

Superfint kjede

Veldig fornøyd. Rask levering. Kjempe fint smykke med akkurat passe lengde :)

E
Rio de Janeiro Sett
Emma Svendsen

Bestilte dette settet da jeg så på bildene at smykket var kort. Smykket er veldig langt og ikke som på bildet. Jeg ble veldig skuffet.. Øreringene var derimot veldig pene.

Vakker

Nydelig ring som virker solid! Elsker den. Litt minus for forsinket levering.

Nydelig gave

Fikk denne ringen i gave og er kjempefornøyd med design og kvalitet. Har brukt ringen i flere uker og fargen holder seg fortsatt like fin. Takk Leo Chevon:)

Perfekt størrelse

Jeg har lenge sett etter en signetring som ikke er for stor og ikke for liten. Denne var midt i blinken og ringen brukes i alle anledninger. Topp!

Fint

Halskjedet var som forventet. Har fått flere komplimenter av venninner.

Elegant og enkelt

Et ok halskjede som er fint å se på og kvaliteten virker bra. Hyggelig kundeservice:)

Akkurat hva jeg trengte

Bruker halskjedet hver dag og er fornøyd så langt. Jeg var redd at halskjedet skulle bli for langt. Men i og med at man kunne justere på størrelsen så passet det perfekt.

Superfint!

Passer perfekt rundt håndleddet, ikke for stort som mange armbånd fort kan bli. Rask levering! Veldig fornøyd :)

Nydelig ring!

Har brukt denne ringen de siste ukene og fargen er fortsatt like fin, selv etter jeg har vasket hender etc. Superfornøyd! Det eneste var at ringen var litt mindre enn forventet

K
Monaco Ring
Kristine
Vakker ring!

Jeg har brukt denne ringen hver dag den siste måneden og den slutter aldri å skinne. Jeg har vasket hendene et par ganger, og det har ikke endret farge eller noe. Eneste er at ringen var litt større enn forventet.

J
Paris Ring
Jenny
Fantastisk ring men hard å justere

Dette er første gang jeg prøver noen av de justerbare ringene, og denne var litt hard å justere. Men uansett er det en fantastisk ring, og jeg kommer til å beholde den.

Las vegas ring

Elsker denne ringen så mye! Så glad at den er justerbar, passer perfekt på hvilken som helst finger. Kommer definitivt til å handle fra Leo Chevon igjen!

Perfekt når du ikke kan bruke vanlige øredobber

Denne ear cuffen er så behagelig og solid! Jeg har brukt flere øredobber tidligere i øret mitt men dette verket og ble ubehagelig som gjorde at jeg bare brukte dem i noen timer. Jeg kan bruke denne ear cuffen hele dagen uten problemer, og uten å bekymre meg for at den flyr av. Supersøt detalje

Fint utseende

Jeg var veldig spent på å kjøpe denne ringen. Jeg målte noen av fingrene mine hjemme og basert på størrelseskartet bestilte jeg str. 62 og den passet. Jeg har ikke brukt den nok til å kommentere holdbarheten, men jeg elsker utseendet på den. Eneste minus var at pakken dessverre var litt forsinket.

Anbefales

Kjøpte denne ringen for 2 uker siden :) Kvaliteten er fortsatt bra og flere har skrytt av ringen. Denne anbefales

Hverdagsfavoritt

Denne brukes hele tiden og har blitt en ny favoritt. Har ingenting negativt å si om ringene deres. Elsker alle jeg har bestilt. Takk :)

Bra kvalitet

Nydelig design og kvalitet, anbefales

Passet perfekt

Har letet etter en slik ring lenge. Tidløst design i tillegg til at den passet fingeren min perfekt etter at jeg justerte den.

Fin med klemte på fingeren

En helt nydelig ring, men ringen klemte litt på fingeren selv om den var justerbar.

Fin gave

Min kjære kjøpte en bokstav til hver av oss og disse halskjedene brukes dag og natt. Utrolig fin gaveinnpakning og levering. Takk!

G
Barcelona Ring
Guro J.L.
Feminint og klassisk design

Fornøyd med med det vakre håndverket og designet i ringen. Takk for god service og kvalitet Leo Chevon

Denne ringen anbefales

Jeg mottok ringen min og den var akkurat slik jeg ønsket. Den ser fin ut alene og når jeg kombinerer den med de andre ringene mine. Takk skal dere ha!

Passet perfekt

Denne ringen anbefales. En rimelig ring som er verdt pengene. Hyggelig kundeservice.

Sale

Unavailable

Sold Out