{ "current_language":"nb", "default_language":"nb" } " defer >

Bytte og retur

Klikk på denne linken og følg instruksene for å registrere din retur hos Leo Chevon. 

INFORMASJON OM BYTTE/RETUR

 • Vi har gratis bytte på alle bestillinger over 299 kr.
 • Det er også mulig å bytte varen(e) inn i et gavekort på tilsvarende sum. 
 • Om du ønsker pengene refundert har vi en fast fraktkostnad ved retur på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden.
 • Om bestillingen din har en verdi på under 299 kr og du ønsker å bytte til andre produkter koster det 49 kr. 

Merk: Det er viktig at du benytter vår returetikett slik at returen kommer frem til riktig adresse. Returer hvor kunden ikke benytter seg av returetiketten våres vil kunden selv være ansvarlig for å dekke returen. Vi kan heller ikke garantere at pakker sendt uten våres returetikett blir mottatt eller godkjent.

BYTTE/GAVEKORT 

Bytteretten vår varer i 30 dager etter at du har mottatt pakken din. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen. PS: send varen(e) kun i plastlommen(e) som følger med ved bytte. 

Du har to alternativer ved bytte:

 • 1. Legg inn en ny bestilling umiddelbart på de nye varene du ønsker å bytte til, så vil vi refundere deg når vi mottar og godkjenner returen fra deg. Om du har benyttet en rabattkode på varen(e) du ønsker å bytte må du kontakte oss. Da vil du få en ny rabattkode slik at summen blir den samme når du legger inn en ny bestilling. 
 • (Har du valgt faktura, logg inn på din Klarna-konto og registrer at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til din retur er behandlet)

  2. Send varen(e) som du ønsker å bytte i retur til oss, og når vi mottar varen(e) og godkjenner dem vil vi sende deg produktene du ønsker å bytte til. Varen(e) du ønsker å bytte til registrerer du når du gjennomfører returen din.

  Gavekort: Om du ønsker gavekort på tilsvarende sum er dette også mulig. Retten vår til å bytte varer inn i gavekort er 30 dager etter at du har mottatt pakken din. Følg linken øverst på denne siden for bytte/gavekort.

  Ved bytte mer enn én gang på samme ordre vil dette koste 49 kroner per ekstra bytte.

  PS: Bytteretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker.  

  RETUR/REFUSJON

  Returpolitikken vår varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden du mottok pakken din, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

  Om du ønsker pengene refundert har vi en fast fraktkostnad ved retur på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden.

  PS: Angreretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker. 

  Klikk på linken øverst på siden for å gjennomføre din retur.

   

  NYTTIG INFORMASJON

  Kunden er selv ansvarlig for å melde i fra om skader/feilproduksjon på produktet etter å ha mottatt bestillingen.

  Om kunden ikke registrerer returen sin hos oss og ikke bruker vår returetikett på pakken, er du selv ansvarlig for varene helt til de har ankommet varehuset vårt, samt dekke utgiftene for leveransen.

   

  Om du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne her.

  Sale

  Unavailable

  Sold Out