{ "current_language":"nb", "default_language":"nb" } " defer >

Behandling av smykkene

Rengjøring og lagring av smykkene

Smykker må tas vare på for å forbli vakre. Med det i bakhodet, her er noen nyttige tips for å ta vare på smykkene dine best mulig. Vi anbefaler å fjerne smykkene når du er i kontakt med vann. Dette gjelder også når du er i kontakt med kosmetikk, hårprodukter og parfyme for å unngå unødvendig slitasje.

Bruk en myk og tørr bomullsklut eller mikrofiberklut til å gni overflaten forsiktig. Ved å gjøre dette vil du gjenopprette glansen til smykkene dine. Ikke bruk noe poleringsmiddel eller lignende.

Oppbevarer gjerne smykkene separat for å unngå riper fra de andre smykkene dine. Pakk dem enten inn i smykkeboksen som fulgte med pakken eller i den lufttette plastposen. 

PS: Du er ansvarlig for tilstanden til smykkene dine.

Hva er ditt materiale laget av?

Alle produktbeskrivelsene vil fortelle deg nøyaktig hva produktet er laget av.

Gullbelagte smykker - består av et tynt lag med ekte gull. Det er utsatt for fargetap, raskere og enklere enn smykker som er gullfylt. Sølvet eller metallet dyppes i et bad med elektropletteringsløsning, med en klump av solid gull. Når en elektrisk strøm påføres, blir et tynt lag gull avsatt på metallet. Siden pletteringen er ganske tynn, kan utsiden av smykket (og derav fargen) slites.

Smykker laget av sterlingsølv - Sterlingsølv er en blanding av rent sølv og noe annet metall, vanligvis kobber. Den resulterende legeringen gir sølvstyrken. Standarden er minst 92,5% sølv. Derav 925-stempelet som du ser på alle våre smykker som består av sterlingsølv. Sølv er et mykt metall, så det er best å fjerne smykker laget av sølv i situasjoner hvor ringer sannsynligvis vil bli banket/støte mot harde overflater.

Smykker laget av rustfritt stål - Rustfritt stål er en jernholdig legering - et stoff som består av to eller flere kjemiske elementer - brukt i en lang rekke bruksområder. Det har utmerket motstand mot flekker eller rust på grunn av krominnholdet, vanligvis fra 12 til 20 prosent av legeringen.

Smykkerallergier

Alle smykkene våre er nikkelfrie. Husk at vi har gratis frakt og bytte over 299 kroner.

Om dere har noen spørsmål klikk her, eller ta kontakt på kontakt@leochevon.com.

 

Sale

Unavailable

Sold Out

undefined